Mirja Anunti-Virta

Työtä fysioterapeuttina olen tehnyt jo vuodesta 2004 ja into asiakastyöhön ja uusiin haasteisiin on säilynyt läpi tämän ajan. Käyn aktiivisesti koulutuksissa ja näihin vuosiin niitä on mahtunut aika paljon, lyhyempiä sekä pidempiä. Itselle merkityksellisimpiä ovat olleet heti uran alussa manipulatiivisen fysioterapian koulutus Lahdessa Maitland-konseptiin liittyen. Sieltä jäi käyttöön ajattelutapa, mikä ohjaa toimintaani terapeuttina edelleen. Tämän lisäksi tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumisopinnot Tampereella, fasciakoulutukset niin Suomessa kuin Italiassa sekä suoravastaanottokoulutus Helsingissä. Nyt hurahdin vielä hyvinvointialalle räätälöityyn merkonomi koulutukseen, missä on nimenomaan digitalisaation näkökulma huomioituna. Siitä syystä tässä aktivoidutaan tälläkin saralla.

Fysioterapian ja faskiamanipulaation lisäksi teen hierontaa ja kuumakivihierontaa sekä intialaista päähierontaa hemmottelua kaipaaville. LPG-alipainehoitolaite mahdollistaa erilaisten tekniikoiden hyödyntämisen asiakkaalle tarpeen mukaan, mm. ennen ja jälkeen leikkauksia, kipuohjelmat, vartalon muokkaus, kireydet, turvotukset, rentoutuminen, palautuminen.

Fysioterapia, Hieronta, Faskiamanipulaatio, LPG, Asentohuimaushoito, Suoravastaanotto, Spiraalistabilaatio, Kuumakivihieronta, Intialainen päähieronta, Parafiinihoito käsille

 

Irene Lindström

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Savonlinnasta 2018. Vaikkakin vuosia alalla on vielä melko vähän, niin olen saanut jo monipuolisesti työkokemusta sekä yksityiseltä, että kunnalliselta puolelta.

Haluan kouluttautua lisää ja erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat kiinnostavat. Osteopatiakoulun Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus avasi hieman osteopatian näkökulmaa ja antoi manuaalisia keinoja, joilla helpottaa kehon kireyksiä ja epätasapainoa. Faskiamanipulaatio täydentää hyvin osaamista ja sen avulla pystyn auttamaan yhä monipuolisemmin erilaisissa kiputiloissa ja oireissa.

Mielestäni tärkeintä on kohdata asiakas yksilönä ja kohdentaa terapia sekä mahdolliset harjoitteet juuri sen hetkisten tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Harrastan monipuolisesti urheilua, mikä onkin auttanut ymmärtämään, kuinka paljon liikunta lisää jaksamista ja ylläpitää toimintakykyä.

Fysioterapia, Hieronta, Faskiamanipulaatio, LPG, Asentohuimaushoito, Parafiinihoito käsille

 

Kylli Pesonen

Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi Helsingistä 1976 ja toiminut siitä lähtien fysioterapeutin työssä huikeat 46 vuotta. Kaksi poikaa on perheeseen syntynyt ja nyt on jo kaksi teini-ikäistä lastenlasta.

Perustin Espooseen Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n ja toimin yrittäjänä 40 vuotta. Henkilökuntaakin oli vaihtelevasti 3-6. Myin yritykseni vuonna 2017. Muutettuani mieheni kanssa Sulkavalle kesällä 2022, josta sukuni on lähtöisin, halusin jatkaa vielä uraani ammatinharjoittajana. Koin, että minulla on vielä paljon annettavaa ihmisille.

Vuosien työkokemuksen ja käytyjen koulutusten johdosta asiakkaiden vaivoihin yleensä apu löytyy. Fysioterapian lisäksi annan akupunktiota tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Olen myös lymfaterapeutti ja hoidan eri syistä johtuvia turvotuksia. Teen myös tukisukkamittauksia ja kauttani voi tilata tukisukkia. Olen myös erikoistunut geriatriseen kuntoutukseen. Kotikäynnitkin onnistuvat.

Työkokemus
2017-2022, Suomen Fysiogeriatria Oy/Terveystalo
1996-2017, Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Oy
1978-1996, Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Ky
1977-1978, Ammatinharjoittaja
1976, HYKS, I-II Naistentautien ja synnytysklinikka

Fysioterapia, Hieronta, Lymfaterapia, Akupunktio, Tukisukat, Parafiinihoito käsille