TerapiaSaimaa Oy on Sulkavalla ja Puumalassa toimiva yritys, jossa työskentelee 3 fysioterapeuttia. Tarjoamme fysioterapiaa ja hierontaa, faskia-, eli lihaskalvokäsittelyitä, LPG-hoitoja sekä hemmottelua kuumakivihieronnan ja intialaisen päähieronnan keinoin. Neuvontaa ja ohjausta on saatavilla myös spiraalistabilaation muodossa. Tarpeen mukaan oireita voidaan lievittää ja hoitoja tehostaa esim. kinesio- ja faskiateipillä. Uusimpana palveluna tarjoamme akupunktiota ja lymfaterapiaa sekä mahdollisuutta mittauttaa ja tilata tukisukkia.

Palveluihimme kuuluu myös suoravastaanottotoiminta, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas voi akuuttivaivassa tulla ennen lääkärille menoa fysioterapeutille saaden kotihoito-ohjeet ja hoidon oireeseensa ja tarvittaessa kehotuksen hakeutua lääkäriin. Suoravastaanotosta on hyviä kokemuksia monilla paikkakunnilla Suomessa. Sillä lyhennetään sairaspäiviä ja ehkäistään vaivojen kroonistuminen.

Jatkuva kouluttautuminen on ammattitaidon pohja. Uusia koulutuksiin hakeudutaan tarpeen ja oman mielenkiinnon mukaan.

Maksun voi suorittaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla sekä ePassi, Smartum ja Edenred hyvinvointieduilla. Myös laskutus onnistuu.

Ota rohkeasti yhteyttä jos et löydä haluamaasi sivuilta tai haluat kysyä voinnistasi jotain.